Vill du jobba hos oss?

Vårt erbjudande

Hos oss får du arbeta med trendiga och spännande kundprojekt, där du bygger vidare på din karriär utifrån dina egna förutsättningar. Vi erbjuder också olika typer av kompetensutveckling och möjlighet att samarbeta med andra experter på företaget för att förbättra din konsultprofil.

Vi arrangerar regelbundet olika sociala företagsaktiviteter, såsom konferensresor, kickoffs, luncher och andra trevliga sammanhang där vi umgås och har roligt tillsammans.
Förutom detta har du också tillgång till marknadens förmodligen bästa lön.
På Solid Beans har vi flera lönemodeller:
– Rörlig lön
– Fast lön
– en kombination av Fast och Rörlig lön
Vi anpassar oss efter dina förutsättningar och livssituation.

Låt oss lära känna varandra bättre så att vi kan hitta det bästa uppdraget för dig.

Bild från skidresa

LEDIGA TJÄNSTER

Java backend-utvecklare

Vi söker flera erfarna Backend-utvecklare för att ansluta till vårt team av specialister inom Java. För rollen bör du ha relevant utbildning inom området, djupgående kunskap om Java-programmering, samt erfarenhet med ramverk såsom Spring/Spring Boot. Är du är driven utvecklare och vill utvecklas tillsammans med oss på ett företag där vi strävar efter att vara på framkanten av teknisk utveckling, så är detta rollen för dig!

Fullstack-utvecklare

Vi söker flera erfarna Fullstack-utvecklare som är passionerad om att skapa användarvänliga och interaktiva gränssnitt. Utöver kompetens inom Java backend skall du ha även kunskap inom HTML, CSS och JavaScript, samt erfarenhet av att arbeta med responsiv design och olika ramverk som React, Angular, eller Vue. Det är ett plus om du har erfarenhet av att arbeta i konsultbranschen, och har du en stark vilja att lära dig nya tekniker och verktyg är du personen vi söker!

Möt några av våra medarbetare

Bild på kollega

Anette Löwenadler

Att välja Solid Beans var enkelt för mig. Bolagets storlek är precis lagom, vilket ger alla fördelar med att arbeta i en mindre organisation. Det är personligt och beslutsvägarna är korta. Man får också möjlighet att utvecklas i olika roller och arbetet är alltid roligt, stimulerande och spännande. Självklart trivs jag också tack vare alla underbara och duktiga kollegorna som jag får arbeta med varje dag. Solid Beans är verkligen ett härligt och generöst företag på alla tänkbara sätt. Efter att ha varit här i sju år kan jag stolt säga att jag är en del av en fantastisk arbetsplats som jag rekommenderar till alla som söker en utmanande, men samtidigt stöttande arbetsmiljö.

Marcus Thuresson

Det som särskiljer Solid Beans från andra konsultbolag som jag har jobbat för genom åren, är helt klart möjligheten till kompetensutveckling.

IT-branschen är under ständig utveckling och som konsult gäller det att hänga med för att få de roliga och intressanta uppdragen. Främst behövs ett eget driv av att utvecklas och vilja lära sig ny teknik, men det behövs även en arbetsgivare som stöttar och driver på.

En bra böna bör vara socialt kompetent och gilla att tillsammans med andra, utveckla mjukvara med hög kvalitet.

Bild på kollega
Bild på kollega

Ebba Niklasson

För mig är det viktigt att ha möjlighet att utvecklas inom ett företag och att känna mig uppmuntrad att göra det. Det är en av de största anledningarna till varför jag trivs och känner mig motiverad på Solid Beans. Dessutom är gemenskapen med mina kollegor otroligt viktig. Vi har en avslappnad stämning och har kul tillsammans, vilket gör att jag verkligen trivs. Det är en bra arbetsplats där jag kan utvecklas och ha roligt tillsammans med mina kollegor.

Daniel Ökvist

Jag valde Solid Beans i första hand för den platta organisationen och det tydliga ledarskapet, samt ett tydligt fokus på just Java.

Sedan jag började jobba som konsult så har jag blivit sjungen lovsånger om hur viktiga vi konsulter är och vår vidareutveckling är A och O. Dock är det först här som jag känner att det verkligen är prioriterat. Inte bara i vilka utbildningar och självstudier du gör, utan också att man får en chans att jobba i det dagliga arbetet med ny teknik.

Bild på kollega
Håll dig uppdaterad – följ oss på Linkedin

Vill du bli en av oss?