Vår kultur

Positivt överraskad över att många kollegor är så trevliga och i många och mycket är på ungefär samma resa i livet. Det är högt till tak i diskussionerna och hög nivå på kunskapen.

Viljan att ständigt utvecklas och bli bättre är grunden för vår kultur på Solid Beans. Nedanstående punkter är oerhört viktiga för att vår verksamhet skall fungera. 

  • Arbetet skall vara enkelt, roligt och motiverande
  • Vi uppskattar gemenskapen och vårt teamwork
  • Tillsammans är vi stolta över både det vi gör och över att vara konsult på Solid Beans
  • Det är viktigt att vi träffas och kommunicerar regelbundet, bl.a. genom utbildningar, konferenser, luncher, AW’s samt Kick-Off
  • Vår allra viktigaste investering är kompetensutvecklingen för varje enskild konsult
  • Stor förståelse för kundens affär och behov

Möt några av våra medarbetare

Mathias Nordin

Varför Solid Beans?

Solid Beans är den perfekta arbetsgivaren ifall du vill utvecklas inom programmering och systemutveckling.

Du är din egen chef och bolaget vill att du skall utveckla dig på arbetstid. Det läggs mer fokus på att du skall utveckla dig och bli mer säljbar i framtiden, istället för att debitera fler timmar per vecka.

Helen Lindskog

Varför Solid Beans?

Jag blev intresserad av Solid Beans då jag tycker att det är ett lagom stort företag för att kunna påverka sitt arbete, och inte för stort så att man ”försvinner i mängden”.

På Solid Beans får jag också goda möjlighet till personlig utveckling som till exempel på kurs, konferens samt tiden för självstudier.

För mig är det oerhört viktigt att kontinuerligt utvecklas och utmanas på arbete, det är en utav de mest avgörande faktorerna för att trivas.

Marcus Thuresson

Varför Solid Beans?

Det som särskiljer Solid Beans från andra konsultbolag som jag har jobbat för genom åren, är helt klart möjligheten till kompetensutveckling.

IT-branschen är under ständig utveckling och som konsult gäller det att hänga med för att få de roliga och intressanta uppdragen. Främst behövs ett eget driv av att utvecklas och vilja lära sig ny teknik, men det behövs även en arbetsgivare som stöttar och driver på.

En bra böna bör vara socialt kompetent och gilla att tillsammans med andra, utveckla mjukvara med hög kvalitet.

Daniel Ökvist

Varför Solid Beans?

Jag valde Solid Beans i första hand för den platta organisationen och det tydliga ledarskapet, samt ett tydligt fokus på just Java.

Sedan jag började jobba som konsult så har jag blivit sjungen lovsånger om hur viktiga vi konsulter är och vår vidareutveckling är A och O.
Dock är det först här som jag känner att det verkligen är prioriterat. Inte bara i vilka utbildningar och självstudier du gör, utan också att man får en chans att jobba i det dagliga arbetet med ny teknik.

Vill du bli en av oss? Maila oss på contact@solidbeans.com

Kontakta oss

contact@solidbeans.com

Sociala medier